Hydraulica Service

Reviseren van cilinders

Beschadigde cilinders hoeven niet altijd vervangen te worden. Kritisch inspecteert WTS Hydraulics met de volgende vragen in het achterhoofd: Is revisie mogelijk? Is het prijstechnisch verstandig? Of is een lange levertijd van een nieuwe cilinder geen optie door stilstand van de productie machine. Bij revisie bieden wij de volgende mogelijkheden en kwaliteit:

tot 5 m en een gewicht van 5 ton
stangen en buizen voorradig van verschillende kwaliteiten:

St.52.0
St.52.3
inox 304
inox 316

42CrMo4
CK45
20MnV6
Aluminium 

demontage en montage op locatie mogelijk met één van onze mobiele werkplaatsen

Storing zoeken

Het snel kunnen vinden en oplossen van de oorzaak van storingen is van groot belang voor de continuïteit van de bedrijfsprocessen bij onze klanten. Hiervoor heeft WTS de juiste mensen en apparatuur in huis. Onder storing zoeken verstaan wij:

druk, debiet, temperatuurmeting met registratie

Onderhoudsplan opstellen

Onderhoud en preventief onderhoud zijn van wezenlijk belang voor een hydraulische installatie, tenslotte hangt uw omzet af van de continuïteit van uw machinepark. Het stilvallen van uw machinepark levert niet alleen onverwachte kosten op maar heeft een enorme impact op uw omzet. WTS Hydraulics is daarom uw partner voor het opstellen van onderhoudsplannen.

Zowel op het gebied van preventief, correctief als adaptief onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. De uitgebreide contractvormen en servicemogelijkheden die wij u kunnen bieden garanderen een hoge systeembeschikbaarheid.

Tevens is het mogelijk om in zo'n onderhoudsplan eventueel periodieke olie analyse op te nemen.

Indien nodig doen wij ook verbeteringsvoorstellen aan uw installatie

Nieuwbouw van cilinders

Aangezien WTS Hydraulics beschikt over een groot aantal bewerkingsmachines, evenals kundig personeel, zijn wij prima in staat om een breed pakket aan cilinders te vervaardigen. Of het nu gaat om kleine series of enkel stuks, standaard of juist speciaal voor uw toepassing, WTS Hydraulics realiseert het.

Wij werken volgens tekening klant of tekeningen WTS en na akkoord wordt geproduceerd (korte levertermijnen mogelijk

Groepen bouw

van 0,5 kW tot 100 kW (elektrisch of benzine- / dieselaggregaten

Revisie pompen en motoren

WTS reviseert pompen en motoren van zowel vast debiet als variabel debiet van verschillende merken zoals: Bosch, Rexrorth, Sauer Danfoss, Kawasaki, Volvo, Voss, Saturn, etc,....