Palfinger gamma

WTS Hydraulics is uw geautoriseerde dealer voor het merk Palfinger. Als dealer bieden wij de volgende producten uit het Palfinger gamma:

Autolaadkranen vanaf 1,5 mt tot en met 200 mt met een draaihoek van 400° of eindeloos. Fly Jib plus een breed gamma aan benodigde attributen.

Crayler meeneemheftrucks, 2- weg of 4-weg, all terrain, die transporteerbaar is op vrijwel ieder bedrijfsvoertuig.  Als BM (box mounted) uitvoering of als uitvoering die middels een speciale ophangset transporteerbaar is. Wij hebben de beste oplossing voor uw toepassingen.

Haakarmen (containersystemen) tot en met 30 ton (Palift). Palfinger met 30 jaar knowhow van GUIMA kent verschillende modellen waarmee uw vrachtwagen snel verschillende containers kan laden en lossen.

Laadkleppen MBB Palfinger met geïntegreerde electronica zodat de laadklep gekoppeld kan worden met uw track en trace systeem. Al meer dan 50 jaar bouwt MBB PALFINGER laadkleppen. De laadkleppen van MBB Palfinger zijn keer op keer een innovatieve graatmeter voor de markt.

Hout en schrootkranen uit de Epsilon familie

  • De Epsilon-houtkranen zorgen voor de handling van alle mogelijke soorten hout. Lang of kort hout, stationaire of verplaatsbare kraan, op een vrachtwagen of sorteersysteem, inklapblaar tot op de breedte van het voertuig, of met een systeem met gestrekte arm, van 9 tot 30 tonmeter.
  • Epsilon concentreert zich sinds jaren op praktische oplossingen voor de handling in de recyclingsector. De Epsilon-kranen zijn bijzonder goed geschikt voor zwaar werk, dankzij hun hoge werksnelheid en hun groot hefvermogen. De verschillende mogelijke armlengten garanderen een grote flexibiliteit, zodat ze aan de specifieke montage-eisen tegemoet kunnen komen.

Hoogtewerkers tot een hoogte van 103 meter.