Erkenningen

Home > Over WTS > Erkenningen

MAP-ifast-procedure.pngHeel belangrijk in ons vakgebied is de homologatie van uw voertuig.
Geen nood, WTS Hydraulics is door FOD Mobiliteit en Vervoer gemachtigd om uw goedkeuringen in orde te brengen volgens de iFast-procedure. Hierdoor kunnen wij de om- en/of opbouw van uw voertuig snel opleveren en worden lange keuringsprocedures voorkomen.

certificats-_0001_ISO9001-logo.pngHet certificeren volgens ISO 9001 toont aan dat het (kwaliteits)managementsysteem zorgt dat wordt voldaan aan de eisen en verwachtingen van klanten, aandeelhouders, medewerkers en aan de wetgeving met betrekking tot de geleverde producten en diensten. De ISO 9001 certificatie visualiseert de wil om continu te verbeteren

certificats-_0002_VCAxx(1).pngVCA is de afkorting van Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. VCA is een evaluatiesysteem dat al sinds 1994 bestaat en zijn oorsprong vindt in Nederland. In die tijd wilden de petrochemische bedrijven een systeem ontwikkelen dat hen de garantie zou geven dat de aannemers de preventieregels toepasten. Die preventieregels waren noodzakelijk om zoveel mogelijk de risico's te beperken voor hun eigen werknemers en voor die van de opdrachtgever. Zo ontstond VCA, dat uitgroeide tot een merk dat overal ter wereld erkend wordt door opdrachtgevers en aannemersbedrijven.

certificats-_0000_fimop-logo-in-jpeg.pngVereniging van fabrikanten en invoerders van materiaal voor industriële hydraulica, pneumatica en automatisering

Fimop werd in 1968 opgericht door 22 bedrijven gespecialiseerd in hydraulische en pneumatische aandrijvingen, systemen, sturingen en componenten. Op dit ogenblik telt Fimop 41 leden.

certificats-_0004_Background.pngDe FOD Mobiliteit en Vervoer doet bewegen. Op de weg, op het water, op het spoor of in de lucht, zij zorgen ervoor dat iedereen zich kan verplaatsen. Hun hoofdopdracht bestaat erin een bijdrage te leveren aan de veiligheid, het milieu en de economie van het vervoer.

certificats-_0003_logo_federauto.pngFederauto is de organisatie voor de automobielbranche. Doelstelling is informatievoorziening over sociale, fiscale, juridische en economische kwesties.